Event box

International Games Month at SKL Event / Davet: SKL’de Uluslararası Oyun Ayı Etkinliği In-Person

National Games Day was started in 2007 to set a world record for the number of people playing the same game at the same time at libraries worldwide. National Games Day became International Games Day (IGD) in 2012, International Games Week (IGW) in 2017, and finally, International Games Month (IGM) in 2022.

Suna Kıraç Library is happy to join this international event for the seventh time since 2017. We will play board games in the Library’s Seminar Room during our three-day event.

Looking for a place to hang out and have fun with your friends or colleagues? Do you need a study break? Celebrate International Games Month (IGM) with us in the Library. #IGMatSKL event will be held in the Library Seminar Room (on the second floor) on November 28th, 29th, and 30th between 12:00 to 21:00.

You can play the board games provided or bring your own game.

Good luck!! #ALAIGM #IGMatSKL #IGMatSKL2022

**

Ulusal Oyunlar Günü, dünya çapındaki kütüphanelerde aynı oyunu aynı anda oynayan insan sayısında bir dünya rekoru kırmak için 2007 yılında başlatıldı. Ulusal Oyunlar Günü, 2012'de Uluslararası Oyunlar Günü (IGD), 2017'de Uluslararası Oyunlar Haftası (IGW) ve son olarak 2022'de Uluslararası Oyunlar Ayı (IGM) oldu.

Suna Kıraç Kütüphanesi2017'den bu yana yedinci kez bu uluslararası etkinliğe katılmanın mutluluğunu yaşıyor. Üç gün sürecek etkinliğimizde Kütüphane Seminer Odası'nda masa oyunları oynayacağız.

Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla takılmak ve eğlenmek için bir yer mi arıyorsunuz? Çalışma molasına mı ihtiyacınız var? Ben bu oyunu kazanırım diyecek kadar iddialıysanız, meydan okumaya hazırım diyorsanız sizi de Uluslararası Oyun Ayı etkinliğine bekliyoruz. Uluslararası Oyunlar Ayı'nı (IGM) Kütüphane'de bizimle kutlayın. #IGMatSKL etkinliği 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde 12:00-21:00 saatleri arasında Kütüphane Seminer Odası'nda (2. kat) gerçekleştirilecektir.

Date:
29/11/2023
Time:
12:00 - 21:00
Time Zone:
Minsk (change)
Location:
Library Seminar Room, 2nd Floor
Audience:
  Bachelor     Master     PhD     Researchers     Staff  
Categories:
  Games  

Event Organizer

Profile photo of Ebru Yurtkoruyan
Ebru Yurtkoruyan