Event box

Suna Kıraç Library Virtual Book Club Talk in July- The Kite Runner by Khaled Hosseini

Suna Kıraç Library Virtual Book Club Talk in July- The Kite Runner by Khaled Hosseini

The Kite Runner by Khaled Hosseini

The unforgettable, heartbreaking story of the unlikely friendship between a wealthy boy and the son of his father's servant, The Kite Runner is a beautifully crafted novel set in a country that is in the process of being destroyed. It is about the power of reading, the price of betrayal, and the possibility of redemption; and an exploration of the power of fathers over sons—their love, their sacrifices, their lies.

A sweeping story of family, love, and friendship told against the devastating backdrop of the history of Afghanistan over the last thirty years, The Kite Runner is an unusual and powerful novel that has become a beloved, one-of-a-kind classic.

Uçurtma Avcısı /Khaled Hosseini

Afgan asıllı Amerikalı Yazar Khaled Hosseini’nin kaleme aldığı Uçurtma Avcısı, yüreklere işleyen hikayesiyle yayımlandığı günden itibaren en çok satan romanlar arasında yer alıyor. 2003 yılında İngilizce olarak yayımlanan eser, yazarın hayatından izler taşıyor. Roman, uzun yıllardır siyasi karışıklıklar ve savaşlarla gündeme gelen Afganistan’daki insanlık dramına dikkat çekiyor.

Konusu arkadaşlık üzerine kurulmuş olan Uçurtma Avcısı, insanlığa ait ortak duygularla tüm dünyayı kucaklıyor. Eserinde dostluk bağlarının yanı sıra baba sevgisi, fedakarlık, yalan ve ihanet gibi konuları da ustalıkla işleyen yazar, okurlarını ülkeler ve zamanlar arası bir yolculuğa çıkarıyor. Uçurtma Avcısı, sahip olduğu evrensel tema ve erdem dolu mesajı ile ömür boyu unutulmayacak bir ders niteliği taşıyor.

Date: 14th of July

Time: 16:00

Link: https://kocun.zoom.us/meeting/register/tJMsf-CorDMtG9XFvmGqNPProTXHhqo3HPrt

Date:
14/7/2021
Time:
16:00 - 17:00
Time Zone:
Minsk (change)
Audience:
  Bachelor     Master     PhD     Researchers     Staff  
Categories:
  Book Club Talks  

Event Organizer

Profile photo of Ebru Yurtkoruyan
Ebru Yurtkoruyan