Event box

LexPera

LexPera In-Person

 

LEXPERA Yeni Nesil Hukuk BilgiSistemi,hukuki araştırmalarınızı online olarak yapabilmeniz için tasarlanmış, kullanımı kolay ve kapsamlı bir Hukuk Bilgi Sistemi’dir. LEXPERA bilgi işleme teknolojisi ile dizayn edilmiş sistemde, farklı hukuk kaynakları içerisinde daha hızlı arama yapar

ve daha fazla kaynağa erişebilirsiniz. Pratik görüntüleme araçları ile hukuki yorum ve analizi kolaylaştıran çözümler sunan sisteme, www.lexpera.com.tr adresinden erişilebilir. Sistem, cep telefonu ve tablet gibi mobil cihazlardan da giriş yapılarak kullanılabilir.

Güncel Mevzuat: Kanunlar, KHK’lar, uluslararası antlaşmalar, tüzükler, yönetmelikler, tebliğler, genelgeler, kurul kararları, TBMM Kararları, Bakanlar Kurulu Kararları ve diğer mevzuat, geçerlilik durumları günlük sunulmaktadır. Ayrıca gerekçeler ve kanun tasarı / tekliflerine erişilebilir.

İçtihat: Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay, Uyuşmazlık Mahkemesi, Bölge Adliye Mahkemesi, Bölge İdare Mahkemesi, Rekabet Kurulu, Reklam Kurulu ve Kamu ihale Kurulu kararları.

Literatür: Tam metin hukuk kitapları, makaleler, bilgi notları, raporlar, tezler, kanun yorumları ve bibliyografik bilgiler.

Sözleşme ve Dilekçe Örnekleri: Çeşitli konularda yüzlerce dilekçe, sözleşme, değişik iş kararı,

gerekçeli mahkeme kararı, tensip tutanağı ve yazışma örneği.

Related LibGuide: Türk Hukuk Kaynakları by Kamil Yeşiltaş

Date:
20/2/2018
Time:
16:00 - 16:30
Time Zone:
Minsk (change)
Presenter:
Kamil Yeşiltaş
Location:
Classroom, Library Basement Floor
Campus:
Koc Üniversitesi, Rumeli Feneri Kampüsü, SARIYER
Categories:
  Library Instruction  
Registration has closed.

Event Organizer

Profile photo of Kamil Yeşiltaş
Kamil Yeşiltaş